No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „AUDIFINA“

Vyr. buhalteris (-ė)

1900-2500 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Calculate »
Net per month
Vilnius - UAB „AUDIFINA“

Mūsų pasiūlymas:

Įdomus darbas draugiškame kolektyve, konkurencingas atlyginimas, socialinės garantijos ir motyvaciniai priedai, nuolatinio mokymosi, kvalifikacijos kėlimo bei tobulėjimo galimybės. Išsamiau – susitikimo metu.

Užduotys ir atsakomybės:

Tikimės, kad galėsite laisvai komunikuoti su esamais ir potencialiais vietiniais bei tarptautiniais klientais. Jums teks tvarkyti kelių įmonių apskaitą, nuo pirminių dokumentų iki finansinės atskaitomybės sudarymo. Taip pat būsite atsakingas (-a) už mokesčių skaičiavimą ir mokestinių ataskaitų sudarymą, bendrausite su kitais įmonės buhalteriais bei auditoriais.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai:

Tikimės, kad turite įgijęs aukštąjį išsilavinimą (apskaitos, ekonomikos ar finansų srityje) bei mažiausiai 3-ejų metų vyr. buhalterio darbo patirtį, išmanote verslo apskaitos standartus bei žinote mokesčių įstatymus. Pageidautume, kad puikiai mokėtumėte lietuvių ir anglų kalbas (rusų kalba – privalumas), turėtumėte gerus darbo kompiuteriu įgūdžius. Save galite apibūdinti kaip siekiantį rezultatų, norinčią tobulėti asmenybę ir nebijantį asmeninės atsakomybės.

Nedvejokite- siųskite savo CV jau dabar! Susipažinkime!

Atlyginimas

1900-2500 €/mėn. neatskaičius mokesčių
UAB „AUDIFINA“

UAB „AUDIFINA“

Pagrindinės įmonės „AUDIFINA“ veiklos sritys: auditas, apskaita ir konsultacijos mokesčių bei finansų valdymo klausimais.
Nuo 2005 m. „AUDIFINA“ yra „MSI Global Alliance“, tarptautinės nepriklausomų audito ir teisinių įmonių asociacijos, narė.
2014 metais įmonėje „AUDIFINA“ įdiegta ir veikia kokybės vadybos sistema „ISO 9001“, kuri apima mūsų teikiamas audito, apskaitos ir konsultacines paslaugas.
Įmonės „AUDIFINA“ paslaugų kokybė buvo pripažinta ir visos šalies mastu - įmonė laimėjo LR Ūkio ministerijos įsteigtą 2014 m. Nacionalinį kokybės vadybos prizą.
Misija – profesionaliai teikti kokybiškas apskaitos, audito ir susijusias paslaugas klientams, leidžiančias jiems priimti tinkamus ir naudingus veiklos valdymo sprendimus, taip pat teikiančias profesinį pasitenkinimą bei tobulėjimą įmonės darbuotojams ir užtikrinančias sėkmingą pačios Bendrovės augimą ir nuolatinį tobulėjimą.
Vizija – patikima ir inovatyvi, laiku ir kokybiškai profesines paslaugas teikianti įmonė.
Vertybės – profesionalumas, kompetencija, sąžiningumas, pagarba kitam, patikimumas, nuolatinis tobulėjimas.
informacija apie UAB „AUDIFINA“
3033 €
Vid. atlyginimas bruto
(99% didesnis už LT vidurkį)
86
Darbuotojų skaičius
3-5 mln. €
Pajamos 2023 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 2205 €
25% uždirba 2205-2701 €
25% uždirba 2701-3499 €
25% uždirba nuo 3499 €