No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE

VšĮ „Vyšnių sodas“ offers job:

Company currently have no active job offers

VšĮ „Vyšnių sodas“

VšĮ "Vyšnių sodas" padeda sužalotiems beglobiams gyvūnams, socializuoja negalią turinčias laukines kates.
VšĮ „Vyšnių sodas“ vykdo PSP (Pagauk-Sterilizuok-Paleisk) programas, taip mažindama beglobių gyvūnų skaičių Lietuvoje. Bendradarbiaudami su veterinarijos klinikomis (pagal sudarytas sutartis) suteikiame būtinąją veterinarinę pagalbą sunkiai sužalotiems, arba kitaip kenčiantiems gyvūnams, fiziškai ir psichologiškai reabilituojame iš namų išmestas ir lauke įgūdžių išgyventi neturinčias kates, bei surandame joms naujus namus. Pagal galimybes padedame laukinių kačių maitintojams Vilniaus miesto savivaldybės oficialiai registruotose maitinimo vietose, kur gyvūnai yra aktyviai sterilizuojami.
Viešoji įstaiga „Vyšnių sodas“ – gyvūnų globėjo statusą turinti gyvūnų globos organizacija (Valstybinės Maisto ir Veterinarijos tarnybos įsakymas dėl VšĮ „Vyšnių sodas“ įtraukimo į gyvūnų globėjų sąrašą gautas 2017 m. vasario 14 d. Nr. 69V1-47). Įstaigos globojami šunys ir katės yra laikomi dvejose patalpose Vilniuje.

  • Gyvūnų globos namų, kuriuose laikomi šunys ir esančių adresu Zuikių g. 51B veterinarinio patvirtinimo numeris: LT 55-13-007.
  • Gyvūnų globos namų, kuriuose laikomos katės ir esančių adresu Švitrigailos g. 11K-107 veterinarinio patvirtinimo numeris: LT 55-13-006.