No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Pickvibe“

Web and App Designer

Nuo 2000 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Pickvibe“

Darbo pobūdis

Do You want to be part of „Pickvibe“?
PickVibe is looking for a Web and App Designer to join our team and help us with the design of the Self Service system.

We are looking forward for a quality driven person, who designs user journey to perfection and knows how to cope the following challenges: A/B tests, usability tests with focus groups, real customers feedbacks, Google Analytics and HotJar data analysis. You will not only create a design, but also see and follow how these changes impact our customers.

Your main responsibilities will be:
  • Design Pickvibe website and APP;
  • Redesign existing website;
  • Follow Lean UX process in your daily tasks;

Reikalavimai darbuotojui

We expect that You:
  • Have at least 2 years of experience in WEB and App Design;
  • Have experience in designing self service systems, social networks, e-commerce or websites;
  • Have basic knowledge and ability to follow most effective design approaches (e.g. Design thinking, Lean UX, Growth Driven Design) in your daily tasks;
  • Have knowledge of wireframe tools (e.g. Adobe XD, Sketch, Figma);
  • Have up-to-date knowledge of Adobe XD and Photoshop;
  • Have pixel perfect attention to details;
  • Are eager to check your design by running A/B test and finding the winner.

Įmonė siūlo

As part of our team You:
  • Will experience what energy is like today – modern, innovative, and dynamic;
  • Will have full freedom to make a difference and be part of the development of the cultural-smart world;

Atlyginimas

Nuo 2000 €/mėn. į rankas
The final offer depends on experience and competence. Variable part of remuneration may be paid depending on results.
UAB „Pickvibe“

UAB „Pickvibe“

„Pickvibe“ – kūrybinis-komercinis-socialinis tinklas, turintis vieną tikslą – kurti patikimą ir sveiką ekosistemą kokybiškam kultūriniam turiniui. Galutinis naudotojas gauna informaciją apie produktus (paslaugas) pagal savo individualius pageidavimus ir pomėgius.
„Pickvibe“ platformoje siekiama iš pagrindų pakeisti ir transformuoti socialinių tinklų ir kultūros turinio aplinką taikant naujas technologijas ir skaitmenines tendencijas:
  • Į žmogų orientuotas požiūris į socialines medijas ir asmeninių duomenų privatumą. Semantinio tinklo technologijomis sustiprintas kultūrinis turinys ir paslaugos
  • „Blockchain” technologijomis paremtas socioekonominis modelis: profesionalūs, ekonominiai ir socialiniai tikslai – apdovanoti turinio kūrėjus ir reklamuoti kokybiško turinio vartojimą.
  • Visi yra susieti! Transliuokite, komentuokite, diskutuokite ir dalinkitės – patikimos ir nuoširdžios turinio apžvalgos ir apdovanojimai už bendradarbiavimą: profesinė įtaka, socialinis statusas ir monetizacija.
„Pickvibe” platforma skirta, visų pirma, socialiniams tikslams. 50–65 % turinio kūrėjų yra socialiai atskirti, iš dalies dėl savo nepriklausomumo. Šią problemą gali atsverti bendradarbiavimas, decentralizuota vadovybė ir socioekonominis modelis. Modelio balansą palaiko viešuomenės vertinimas, balsavimas ir komentarai, tiek rinkos profesionalų, tiek bendri. Unikalus ir savarankiškas tinklo valdymas paremtas socialiniais tikslais, kuriems reikšmės turi platformos naudotojo ekosistemai suteikiamo profesionalumo lygis. Tai profesionalumas, kurio visi vienodai gali siekti ir palaikyti, nes visi pradeda nuo to paties pradžios taško ir kelia savo statusą laikui bėgant prisidėdami prie visuomenės tobulinimo.
Prisijunkite prie mūsų komandos Vilniuje ir suteikite naują formą socialinių tinklų ir kultūros turiniui bei palikite savo pėdsaką „WEB 3.0“.
informacija apie UAB „Pickvibe“
2807 €
Vid. atlyginimas bruto
(84% didesnis už LT vidurkį)
19
Darbuotojų skaičius
50-100 tūkst. €
Pajamos 2021 m.