No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Synergy Effect“

Verslo procesų skaitmenizavimo analitikas (-ė) - projektų vadovas (-ė)

2000-3000 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Synergy Effect“

Darbo pobūdis

Verslo procesų, verslo poreikių ir reikalavimų analizė: Įvertinti esamus verslo procesus, identifikuoti verslo poreikius ir reikalavimus. Atlikti išsamią analizę ir parengti detalius dokumentus, kurie padės suprasti verslo proceso veikimą ir optimizavimo galimybes.

Projektų apimties vertinimas ir planavimas: projekto plano ir sąmatos sudarymas, vertinti projektų galimybes ir rizikas, parengti funkcinių reikalavimų dokumentus (FRD).

Techninių užduočių rengimas programuotojams ir priežiūra: Suderinti su IT komanda, parengti techninius užduočių aprašus ir užtikrinti, kad programuotojai suprastų ir galėtų įgyvendinti reikiamas funkcionalumo reikalavimus. Užtikrinti, kad projektas būtų vykdomas pagal numatytą techninę architektūrą ir standartus.

Kokybės kontrolė: Stebėti ir kontroliuoti projekto vykdymo kokybę, atliekant periodines peržiūras, testavimus ir vertinimus. Užtikrinti, kad visi funkciniai ir techniniai reikalavimai būtų įgyvendinti ir atitiktų numatytus standartus.

Rizikų plano formavimas, valdymas: Identifikuoti projektui keliamas rizikas ir parengti rizikų planą. Stebėti ir valdyti rizikas, priimti atitinkamus veiksmus, siekiant jas sumažinti arba išvengti.

Įgyvendintų užduočių kokybės kontrolė: Vertinti jau įgyvendintų užduočių kokybę ir tikrinti, ar jos atitinka numatytus kriterijus ir reikalavimus.

Glaudi ir nuolatinė komunikacija su klientais/komanda: Užtikrinti veiksmingą ir efektyvų bendravimą su klientais ir projekto komanda. Koordinuoti komunikaciją, išsiaiškinti ir aptarti reikalavimus, derinti prioritetus ir užtikrinti sklandų projekto eigos tęsimą.

Reikalavimai darbuotojui

  • Bent keletą metų buvai verslo procesų analitiko ir projektų vadovo/asistento vaidmenyje;
  • Nori dirbti daugiau nei su vienu projektu vienu metu;
  • Turi patirties analizuojant ir rengiant techninę dokumentaciją;
  • Esi žingeidi asmenybė ir nori augti siekiant asmeninių ir komandos tikslų;
  • Nebijai kalbėti, padarai darbą iki galo, bei nori savarankiškai valdyti projektus.

Būtų didelis privalumas, jei:
  • Turi patirties vadovaujant verslo procesų skaitmenizavimo/ programinės įrangos kūrimo ar interneto projektų įgyvendinimo projektams ir komandai (E-komercijos, VVS, custom software);
  • UML, BPMN, Use Case modelių išmanymas
  • Domiesi ir išmanai WEB technologijas;

Bonus taškai, jei turi:
  • Projektų valdymo ir/ar analitiko sertifikatą;
  • Patirties analizuojant ir vertinant stambius interneto projektus/produktus;
  • UX/UI žinios;

Įmonė siūlo

Darbo ir laisvalaikio balansas

Galimybė dirbti nuotoliniu būdu

Transportas

Nemokamas automobilio parkingas

Kiti privalumai

Telefonas asmeniniam naudojimui Kompiuteris asmeniniam naudojimui
Mūsų veržli ir ambicinga komanda labiausiai vertina atvirumą, gerą mikroklimatą bei lankstų darbo laiką ir galimybę dirbti keletą dienų per savaitę iš namų. Kas gali būti geriau?

Kolegos visada padės pakovoti su stresu, patars, pakonsultuos jei kur trūksta žinių ar reikia svorio sprendimui. Esame nedidelis kolektyvas, tad džiaugiamės, kad galime tiek kartu priimti sprendimus, tiek dirbti savarankiškai ir džiaugtis kiekviena darbo diena.

Aišku siūlome visas darbui reikalingas priemones, suteiksime viską, ko reikia norint keletą dienų per savaitę dirbti patogiai iš namų bei jei reikalinga, pasirūpinsime parkavimo vieta prie biuro.

Mūsų biuras yra patogiausioje sostinės vietoje, su gražia panorama nuo Tauro kalno, tad ranka pasiekiamos lankomiausios Vilniaus vietos.

Laukiame atsidavusių komandos narių, kurie nebijo iššūkių ir nori kartu augti bei tobulėti.
Aplikuok jau dabar ir tapk mūsų komandos dalimi.

Atlyginimas

2000-3000 €/mėn. į rankas
Vertinsime kandidato patirtį ir kompetencijas ir jei netilpsime į numatytus rėžius, juos keisime.
UAB „Synergy Effect“

UAB „Synergy Effect“

„Synergy Effect“ komanda, jau daugiau nei 20 metų padeda Lietuvos ir užsienio verslams skaitmenizuotis.
informacija apie UAB „Synergy Effect“
1501 €
Vid. atlyginimas bruto
7
Darbuotojų skaičius
500 tūkst.-1 mln. €
Pajamos 2022 m.