No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE

Ergoterapeutas

1200-1800 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Calculate »
Net per month
Vilnius - VšĮ „Mamų unijos Šeimos namai“

Darbo pobūdis

Darbas su vaikais, turinčiais kalbos, komunikacijos, raidos sutrikimų. Konsultavimas, pacientų funkcijų atstatymas, palaikymas ar sutrikimų kompensavimas tikslinga veikla, siekiant padėti pacientams savarankiškai gyventi, atsižvelgiant į jų norus ir poreikius. Individualūs arba grupiniai ergoterapijos užsiėmimai. Paciento bei jo šeimos narių mokymas atlikti veiklas, užduotis, siekiant užtikrinti produktyvų gyvenimą, savęs bei aplinkos kontrolę.
Medicininės dokumentacijos tvarkymas. Būtina galiojanti ergoterapeuto licencija.

Atlyginimas

1200-1800 €/mėn. neatskaičius mokesčių

VšĮ „Mamų unijos Šeimos namai“

Mamų unija tai - Paramos labdaros fondas, kuris 15 metų rūpinasi KIEKVIENU Lietuvos vaiku susirgusiu onkologine liga. Fondo misija – siekti, kad kiekvienam vaikui, paliestam onkologinės ligos, ir jo šeimai būtų suteikta pilnavertė kompleksinė pagalba ligos metu, dėti pastangas, kad keistųsi visuomenės požiūris į negalią turinčius vaikus.

Begalinis noras padėti, mus paskatino plėsti fondo veiklas. Su didžiuliu džiaugsmu, nekantrumu ir atsakomybe Mamų unija atidaro Reabilitacijos centrą, kuriame teiksime pagalbą sergantiems vaikams. Kviečiame jungtis prie šios veiklos, kurti profesionalią komandą ir prisidėti prie gražių bei prasmingų darbų 😊
See all ads of this company (2)
informacija apie VšĮ „Mamų unijos Šeimos namai“
1309 €
Vid. atlyginimas bruto
6
Darbuotojų skaičius
20-30 tūkst. €
Revenue 2023 y.