No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „VEESLA“

EV ĮKROVIMO STOTELIŲ PARDAVIMŲ VADYBININKAS (-Ė) VERSLUI,

1500-3000 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „VEESLA“

Būsimos užduotys ir atsakomybės

Šiame darbe valdysite potencialių klientų užklausas: išsiaiškinsite poreikį, rasite klientui tinkamus sprendimus, ruošite pasiūlymus ir pardavinėsite mūsų produktus bei paslaugas – elektromobilių įkrovimo stoteles. Kita svarbi darbo dalis bus inovatyvių įkrovimo sprendimų paieška, atrinkimas ir įsivedimas į rinką.

Tikimės ir aktyvios klientų paieškos, sėkmingų derybų ir nuolatinės klientų duomenų bazės plėtros. Reikės skambinti potencialiems klientams, tartis susitikimams ir reprezentuoti įmonę iš geriausios pusės.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Lauksime aktyvaus, pozityvaus, atkaklaus, savarankiško ir verslaus žmogaus, kuriam svarbi karjera perspektyviame versle ir kuriuo galėtume pasitikėti. Reikalinga bent 2 metų darbo patirtis pardavimuose technologijų srityje. Ieškome žmogaus gebančio dirbti dinamiškoje aplinkoje, kuris pramintų elektromobilių įkrovimo stotelių pardavimų kanalus verslo klientams ir aplink save suburtų pardavimų komandą. Tikimės, jog esate išsilavinęs (-usi), profesionaliai bendraujate, turite vairuotojo pažymėjimą.

Mūsų pasiūlymas

Siūlome ilgalaikę karjerą augančioje ir vienoje perspektyviausių verslo sričių, profesionalius apmokymus, patikimą bendraminčių komandą ir įkvepiančias perspektyvas. Žadame puikias darbo sąlygas mūsų biure Galinės k., Vilniaus r., visas reikalingas darbui priemones, laiku mokamą atlygį ir motyvuojančius priedus už pardavimo rezultatus.

Įmonė siūlo

Darbo ir laisvalaikio balansas

Galimybė dirbti nuotoliniu būdu

Biuras

Nemokami užkandžiai

Transportas

Nemokamas automobilio parkingas

Kiti privalumai

Telefonas asmeniniam naudojimui Kompiuteris asmeniniam naudojimui Nuolaidos įmonės produkcijai/paslaugoms Reguliarūs mokymai

Atlyginimas

1500-3000 €/mėn. į rankas
konkretus atlyginimas priklauso nuo pardavimų rezultatų.
UAB „VEESLA“

UAB „VEESLA“

VEESLA – tai:

  • Saulės elektrinės namams, verslui ir daugiabučiams: pradedant nuo pagalbos užpildant ESO kaip gaminančio vartotojo sąlygas, baigiant servisu.
  • Šildymo, vėdinimo ir oro kondicionavimo sprendimai (ŠVOK) namams ir verslui: Samsung, Daikin, Midea šilumos siurbliai pagal jūsų poreikius ir akumuliaciniai radiatoriai.
  • Elektromobilių baterijų krovimo stotelės namams, verslui ir daugiabučiams: Teltonika, QCells, Fronius, Enel X.
  • Baterijos, energijos kaupimo sistemos ir saugyklos namams ir verslui.
  • Pagalba pildant Aplinkos projektų valdymo agentūros (APVA), Lietuvos Energetikos Agentūros (LEA) paramas ir įgyvendinant saulės elektrinių, šilumos siurblių, elektromobilių krovimo stotelių, energijos kaupimo sistemų ir kt. sprendimus
  • Aptarnavimas ir priežiūra savo įgyvendintų projektų


Padaliniai Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose.


Kompanijos sėkmės istoriją norėtume pristatyti susitikimo metu, o kol kas atidžiai susipažinkite su informacija mūsų interneto svetainėje

Kviečiame į komandą prisijungti šioms pareigoms:
informacija apie UAB „VEESLA“
3747 €
Vid. atlyginimas bruto
(2 kartus didesnis už LT vidurkį)
104
Darbuotojų skaičius
5-10 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 2465 €
25% uždirba 2465-3590 €
25% uždirba 3590-4916 €
25% uždirba nuo 4916 €