No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE

GAMYBOS DARBUOTOJAS DIENINIU GRAFIKU

900-1100 €/mėn. Į rankas
Kaunas - Gi Group Lithuania
Mūsų klientas viena iš didžiausių kompanijų Danijoje, kuri Lietuvoje gamina aukštos kokybės langų dekoravimo ir apsaugos nuo saulės produktus, tokius kaip žaliuzės, roletai, romanetės, užuolaidos. Visa įmonės produkcija yra parduodama Skandinavijos rinkoje. Šiuo metu įmonėje dirba virš 200 įvairių sričių specialistų Danijoje, Norvegijoje, Švedijoje ir Lietuvoje. Šiuo metu kviečiame prisijungti GAMYBOS DARBUOTOJĄ.

Darbo pobūdis:

· Gaminio gamyba pagal pateiktus brėžinius ir schemas;

· Gamybos įrengimų naudojimas;

· Užtikrinti produkcijos kokybę;

· DARBO GRAFIKAS: NUO PIRMADIENIO IKI PENKTADIENIO 07:30-16:00.

Iš būsimo darbuotojo tikimės, kad:

· Gali dirbti fizinį darbą;

· Gebi dirbti atidžiai ir atsakingai;

· Turite patirties dirbant gamyboje;

· Gamybos įrangos ir technikos išmanymas.

Darbuotojui siūlome:

· Galimybę augti asmenybiškai ir finansiškai;

· Visada laisvi savaitgaliai;

· Patogią darbo vietą, gerą susisiekimą miesto viešuoju transportu;

· Įmonės partnerių nuolaidas.

Kontaktai pasiteiravimui:

Turi klausimų? Skambink Ugnei: +37060957756.

Arba Gabijai: +37069030630.


Kandidatuodami į šią poziciją, Jūs sutinkate, kad UAB Gi Group Lithuania tvarkytų Jūsų pateiktus asmens ir specialiųjų kategorijų duomenis atrankų ir paieškos į laisvas darbo vietas tikslais UAB Gi Group Lithuania privatumo politikoje nurodyta tvarka. Taip pat Jūs sutinkate, kad Jūsų duomenys būtų saugomi UAB Gi Group Lithuania duomenų bazėje 30 mėnesių. UAB Gi Group Lithuania įsipareigoja saugoti Jūsų konfidencialumą. Daugiau informacijos: lt.gigroup.com/informacija-apie-asmens-duomenu-tvarkyma/



ATLYGINIMAS: 900 - 1100 €/mėn. į rankas.

Atlyginimas

900-1100 €/mėn. į rankas

Gi Group Lithuania

Esame viena didžiausių pasaulyje HR sprendimų įmonė, veikianti 58-iose valstybėse. Lietuvoje turime padalinius Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Panevėžyje.

Gi Group yra vieta, kur tradicinės HR paslaugos susitinka su technologijomis, kad galėtume savo klientams pasiūlyti būtent jiems pritaikytus lanksčius ir inovatyvius sprendimus. Diegdami pažangias technologijas nepamirštame, kad visko centre - žmogus, kuris ieško darbo, o mūsų užduotis - tą paiešką padaryti kuo paprastesnę ir malonesnę.

Mums rūpi tai, ką darome, su užsidegimu ir komandiškai sprendžiame kylančius iššūkius, nuolatos mokomės ir siekiame inovacijų, nebijome atsakomybės ir niekada nepamirštame tvarumo principų. Jei Tau šios vertybės artimos, kviečiame prisijungti prie mūsų kolektyvo.

See all ads of this company (16)

You also might be interested in: