PRISIJUNGĘS (-USI) PRIE KOMANDOS, JŪS BŪSITE ATSAKINGAS (-A) UŽ:
Gamybos procesų valdymą bei planų įgyvendinimą žuvies perdirbimo įmonėje.
Nuolatinį gamybos rodiklių stebėjimą ir sprendimų jų gerinimui diegimą;
Komandos formavimą, ugdymą, motyvavimą, darbuotojų įtraukimą į procesų tobulinimą;
Žmogiškųjų išteklių veiklos planavimą;
Maisto saugos ir higienos reikalavimų laikymosi užtikrinimą.
TIKIMĖS, KAD JŪS:
Esate įgijęs (-usi) aukštąjį išsilavinimą (privalumas maisto technologijų srityje);
Turite ne mažesnę nei 2 metų darbo patirtį gamybos srityje, vadovaujant gamybos padaliniui;
Esate iniciatyvus (-i), pasižymite puikiais darbo planavimo ir organizavimo įgūdžiais;
Esate susipažinęs (-usi) su IFS Food standartu;
Turite geras anglų kalbos žinias, rusų kalbos žinios - privalumas;
ĮMONĖ SIŪLO:
Dinamišką darbo aplinką ir geras darbo sąlygas;
Asmeninio ir profesinio tobulėjimo galimybes;
Įmonės automobilis;
Lankstų darbo grafiką.
Įmonė siūlo
Transportas
Kelionės į/iš darbo kompensavimasNemokamas automobilio parkingasDarbo automobilis asmeniniam naudojimui
Atlyginimas
Nuo 2500 €/mėn. į rankas
Konkretus darbo užmokestis aptariamas pokalbio metu, atsižvelgiant į kandidato kompetencijas ir patirtį.
UAB „SALDOGA“
Stambi ir labai gerai Lietuvoje žinoma įmonė, daugiau nei 20 metų sėkmingai dirbanti žuvies perdirbimo industrijoje. Įmonė gamyboje taiko tik aukščiausius Europos sąjungos technologinius standartus, o pagaminta produkcija labai vertinama Lietuvos ir užsienio vartotojų.