technologinio proceso priežiūrą ir kontrolę kepyklos ceche;
žaliavų kokybės užtikrinimą;
naujų receptūrų diegimą gamyboje, darbuotojų apmokymus;
kokybės pažymėjimų pildymą.
Vertiname Tavo:
motyvaciją kasdienėms užduotims bei organizuotumą;
patirtį maisto gamybos srityje;
maisto gamybos technologijų išmanymą;
gerus darbo MS Office įgūdžius;
sugebėjimą dirbti komandoje bei iniciatyvumą;
galimybę dirbti slenkančiu grafiku (4 darbo / 4 poilsio dienos) nuo 07:00 iki 19:00 val.
Mes suteikiame:
papildomus motyvacinius priedus už pasiektus rezultatus;
papildomą sveikatos draudimą (po bandomojo laikotarpio);
darbą savo srities profesionalų komandoje;
profesinio tobulėjimo ir karjeros galimybes.