No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE

Medicinos psichologas

Nuo 1589 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Calculate »
Net per month
Vilnius - Respublikinis priklausomybės ligų centras

Darbo pobūdis

Teikti psichologinę pagalbą suaugusiems, turintiems psichikos ir elgesio sutrikimus vartojant psichoaktyviąsias medžiagas pagal įgytą med. psichologo profesinę kvalifikaciją. Vesti psichokorekcines grupes, edukacinius ir motyvacinius paskaitas/užsiėmimus. Individualios konsultacijos pacientams ir jų artimiesiems. Pagal reikalą atlikti suicido rizikos ar kitą psichologinį įvertinimą, sudaryti individualų psichologinį pagalbos planą.

Reikalavimai darbuotojui

Psichologu dirbti priimamas asmuo, baigęs universitetinę psichologijos bakalauro studijų programą arba išlyginamąsias psichologijos studijas ir sveikatos psichologijos ar klinikinės psichologijos magistro studijų programą ir turintis medicinos psichologo spaudo numerį.

Atlyginimas

Nuo 1589 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Siūlomo darbo užmokesčio koeficientas: 0.89-0.98. Mokami papildomi priedai, atsižvelgiant į darbo pobūdį ir intensyvumą.

Respublikinis priklausomybės ligų centras

Respublikinis priklausomybės ligų centras yra ligoninė, turinti filialus Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje, juose veikia ambulatoriniai ir stacionariniai skyriai.
See all ads of this company (3)
informacija apie Respublikinis priklausomybės ligų centras
2056 €
Vid. atlyginimas bruto
(35% didesnis už LT vidurkį)
379
Darbuotojų skaičius
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1362 €
25% uždirba 1362-1861 €
25% uždirba 1861-2527 €
25% uždirba nuo 2527 €