No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
AB Vilniaus šilumos tinklai

Praktikantas (-ė) Veiklos tęstinumo komandoje

1200 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Calculate »
Net per month
Vilnius - AB Vilniaus šilumos tinklai

Darbo pobūdis

Didžiausias centralizuoto šildymo ir karšto vandens tiekėjas Lietuvoje ieško motyvuotų, drąsių ir aplinka besirūpinančių praktikantų! Viena iš mūsų dviejų vertybių yra "drąsa veikti". Tai reiškia, kad nuolat ieškome nestandartinių sprendimų, nebijome būti pirmi rinkoje, įgyvendiname inovatyviausius sprendimus.

„Išdrįsk veikti!” yra apmokama VŠT vasaros praktikos programa. Tai puiki galimybė pradėti karjerą, nes jos metu gali iš arti susipažinti su organizacija, jos kultūra, vertybėmis, sužinoti apie konkrečią veiklos sritį tiesiai iš savo srities profesionalų.

Apmokamos praktikos programa trunka 2 mėnesius (liepą ir rugpjūtį) - tai puiki proga įprasminti laisvą laiką vasarą ir pradėti savo kelionę kartu su mumis švarios ir efektyvios energetikos link.

Veiklos tęstinumo komanda iš pirmo žvilgsnio įdomiu ir gal kiek neaiškiu pavadinimu apima itin svarbią saugumo temą - rizikų valdymą, darbo saugą, kibernetinį saugumą, tvarumą, atitiktį ir duomenų apsaugą. Saugi veikla leidžia užtikrinti mūsų veiklos tęstinumą ir yra vienas iš kertinių elementų skaidrumo, tvarumo ir antikorupcinės aplinkos puoselėjimui.

Būsimam (-ai) kolegai (-ei) patikėsime atlikti viešųjų interesų deklaravimo, sankcijų patikrinimus, lobistinės veiklos deklaravimą, bei rengti taisykles ir instrukcijas, padėsiančias įmonei judėti dar didesnio saugumo ir tvarumo link.

Reikalavimai darbuotojui

Kviečiame studentus praktikai!

Įmonė siūlo

Vertiname tavo laiką ir energiją, todėl praktika bus apmokama (1200 Eur bruto);
Ilgi vasaros savaitgaliai – dirbame 4 darbo dienas per savaitę;
Nuotolinio darbo galimybė, lankstus darbo laikas;
Skatiname darnų judumą Vilniuje, turime 3 biurus: Spaudos g. 6, V. Gerulaičio g. 10 (Technopolis Nova) ir Elektrinės g. 2.;
Kviesime į ekskursiją mūsų E-2 Monstre (antrojoje termofikacinėje Vilniaus miesto elektrinėje) ir papasakosime daugybę įdomių istorijų bei paaiškinsime šilumos ir karšto vandens kelią iki tavo namų;
Plėsi pažinčių ratą – susipažinsi ne tik su visoje Lietuvoje itin vertinamais savo srities specialistais, bet ir kitais praktikantais;
Ugdymui teikiame ypatingą svarbą, tad įmonės viduje vykstančiuose mokymuose kviesime sudalyvauti ir tave;
Pažadame galimybę drąsiai veikti ir prisidėti prie įmonės pokyčių, dalyvaujant įvairių projektų įgyvendinime.

Atlyginimas

1200 €/mėn. neatskaičius mokesčių
AB Vilniaus šilumos tinklai

AB Vilniaus šilumos tinklai

AB Vilniaus šilumos tinklai – yra viena iš didžiausių energetikos įmonių Lietuvoje, pagal veiklos apimtis ir apyvartą. Iš rinkos profesionalų suformuota vadovų komanda sėkmingai transformuoja įmonę į rinkos lyderę: naujos komercinės veiklos, ambicingos investicijos, aplinką gelbėjantys tvarumo projektai, optimizuoti procesai ir inovatyvios papildomos naudos darbuotojams (kam nepatinka 3 dienų savaitgaliai?). Prisijungus prie komandos, galėsite iš arti ir tiesiogiai matyti kaip naujausios energetikos technologijos yra įdiegiamos Vilniaus mieste.
informacija apie AB Vilniaus šilumos tinklai
2382 €
Vid. atlyginimas bruto
(56% didesnis už LT vidurkį)
595
Darbuotojų skaičius
>100 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1526 €
25% uždirba 1526-2011 €
25% uždirba 2011-2861 €
25% uždirba nuo 2861 €

You also might be interested in: