No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE

Prisijunk prie prekių priėmėjų komandos buities, parfumerijos bei gyvūnų prekių sandėlyje Vokietijoje! VOKIŠKA SUTARTIS!

1600-1700 €/mėn. Į rankas
Užsienis: Vokietija - UAB „Headex“

Darbo pobūdis

PASTABA: informuojame, kad visus kandidatus kviečiame dalyvauti atrankoje tiesiai iš namų, pasitelkiant online priemones (vaizdo skambučių programas). Numatomos išvykimo datos bus derinamos individualiai darbo pokalbio metu.

  • darbas skaneriu;
  • atvykusių prekių kontrolė ir įvedimas į sistemą;
  • esamų prekių inventorizacija.

Darbo grafikas: dvi pamainos: 06:00 - 15:00 val., 08:00 - 17:00 val.
Darbo vieta: Vokietija, Leipzig.

Reikalavimai

  • anglų kalbos pagrindai;
  • galimybė į projektą vykti nuosavu automobiliu.

Įmonė siūlo

  • vokišką darbo sutartį;
  • nemokamą ir kokybišką apgyvendinimą su visais patogumais, internetu;
  • kompensuojamą kelionę Lietuva - Vokietija - Lietuva;
  • nuolatinį ir ilgalaikį darbą.

Susidomėjai? Susisiek: +37052030070.

Paspausdami „Kandidatuoti“, patvirtinate, kad Jūsų pateikti asmens duomenys yra teisingi ir tikslūs. Taip pat sutinkate, kad „HEADEX Group“ ir potencialūs darbdaviai tvarkytų Jūsų pateiktus asmens duomenis atrankų į darbo vietas tikslais, „HEADEX Group“ privatumo politikoje numatyta tvarka. Šio jūsų sutikimo pagrindu, Jūsų duomenys bus saugomi „HEADEX Group“ duomenų bazėje trejus metus. Užtikriname Jūsų konfidencialumą bei informuojame, kad susisieksime tik su atrinktais kandidatais. Daugiau informacijos: www.headex.eu/lt/privatumo-politika/

Atlyginimas

1600-1700 €/mėn. į rankas

UAB „Headex“

Mes, HEADEX Group, 20 metų veikianti įmonė, teikiame lanksčius personalo valdymo sprendimus Lietuvoje ir Vakarų Europoje. Mumis pasitikinčių klientų ratas nuolat plečiasi, todėl savo darbuotojams galime pasiūlyti plačią darbų įvairovę: nuo kvalifikacijos nereikalaujančių iki itin aukštus reikalavimus turinčių pozicijų Lietuvoje, Vokietijoje, Nyderlanduose ar Belgijoje.
Prisijunk prie beveik 3000 darbuotojų vienijančios HEADEX Group komandos!





Turite klausimų ar pageidaujate platesnės informacijos apie poziciją? – Susisiekite su mumis darbo dienomis tel. +370 520 300 70
See all ads of this company (58)

You also might be interested in: