No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
UAB „Media partner“

SEO SPECIALISTAS (-Ė)

1700-2800 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Media partner“

Mūsų pasiūlymas

Kviečiame į tikrą komandą – patikimą, vieningą, palaikančią ir labai charizmatišką – ilgalaikei karjerai sėkmingoje įmonėje. Pas mus rasite erdvę įgyvendinti savo potencialui ir idėjoms, užtikrinsime galimybę ugdyti savo kompetencijas, patogias darbui sąlygas ir įkvepiančias bendras veiklas - išvykas, summercamp'us, bendras pramogas. Žadame pagarbą Jūsų laikui, sąžiningą atlygį ir motyvavimo priemones.
Norėtume pristatyti pasiūlymą išsamiau, tad siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu bei atrankos konfidencialumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės

Analizuosite SEO projektus ir duomenis (naudojantis Google Analytics, Search Console ir kitais SEO įrankiais), planuosite SEO biudžetą ir kontroliuosite jo vykdymą, prisidėsite prie SEO strategijų kūrimo ir įgyvendinimo, atliksite SEO auditus (vidinius ir išorinius), atliksite poreikių ir galimybių vertinimą, analizuosite ir parinksite raktažodžius, kursite unikalius SEO tekstus. Išsamiau – susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite sėkmingos patirties SEO turinio kūrime, puikiai žinote ir gebate pritaikyti SEO įrankius, išmanote HTML, CSS programavimo kalbas bei techninius SEO aspektus, gebate analizuoti Search Console bei Google Analytics duomenis, domitės svetainių struktūros ir backlink’ų gavimo strategijomis, SEO naujovėmis ir pokyčiais rinkoje, turite gerus anglų k. įgūdžius.
Jei bendraujate profesionaliai, veikiate proaktyviai, sprendimus priimate savarankiškai, užsibrėžtų tikslų siekiate atkakliai – nedelskite! Media Partner komanda pasiruošusi susipažinti – siųskite savo CV jau šiandien!

Atlyginimas

1700-2800 €/mėn. į rankas
atsižvelgiant į patirtį ir gebėjimus, aptarsime ir priedų sistemą
UAB „Media partner“

UAB „Media partner“

Esame bene sparčiausiai auganti performance rinkodaros ir socialinių tinklų valdymo agentūra Lietuvoje. Padedame verslams augti – mūsų komandoje dirba tikri skaitmeninių kampanijų optimizavimo, valdymo ir efektyvių komunikacijos sprendimų ekspertai, kuriuos vienija bendradarbystė ir atsakingas požiūris į projektus. It's in the how we do MARKETHING!
informacija apie UAB „Media partner“
2588 €
Vid. atlyginimas bruto
(70% didesnis už LT vidurkį)
17
Darbuotojų skaičius
5-10 mln. €
Pajamos 2022 m.