No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE
Vilniaus lietaus vaikai, asociacija

SOCIALINIS DARBUOTOJAS (-A)

900-1200 €/mėn. Į rankas
Vilnius - Vilniaus lietaus vaikai, asociacija

Mūsų pasiūlymas

Kviečiame prasmingam darbui sėkmingoje asociacijoje. Užtikrinsime išsamius apmokymus ir nuolatinį tobulėjimą profesinėje srityje, pagarbą Jūsų asmenybei, laikui ir poreikiams. Žadame įdomią kasdienybę, patogias darbui sąlygas, palaikančius kolegas ir atvirumą Jūsų idėjoms. Prisitaikysime, jei norėtumėte dirbti nepilną darbo dieną.
Norėtume pristatyti pasiūlymą išsamiau, todėl siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės

Jūsų darbo tikslas – atidus rūpestis centro lankytojų poreikiais, siekiant įgyvendinti soc.globos ir soc. reabilitacijos tikslus.
Šiame darbe pirmiausia susipažinsite su centro lankytojais, mūsų darbuotojų ir savanorių komanda, sužinosite daug informacijos, išmoksite visko, ką mokame mes, o tuomet pasirūpinsite projektų dokumentacija, pritaikysite savo socialinio darbo įgūdžius tiesiogiai, konsultuosite centro lankytojų šeimos narius ir globėjus.
Dirbant nepilnu etatu, darbą pradedame 13 val. Detaliau – susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite aukštąjį išsilavinimą socialinio darbo srityje ir sėkmingos panašaus darbo patirties. Vertintume, jei turite užsienio kalbų įgūdžių. Jei dirbate atsakingai, bendraujate profesionaliai, esate tikras komandos narys – bendradarbiaujantis, geros nuotaikos, besidomintis savo darbu ir siekiantis tapti tikru savo srities profesionalu – siųskite savo CV tiesiog dabar. Susipažinkime.

Atlyginimas

900-1200 €/mėn. į rankas
atlyginimas nurodytas už darbą pilnu etatu
Vilniaus lietaus vaikai, asociacija

Vilniaus lietaus vaikai, asociacija

Asociacija „Vilniaus lietaus vaikai“ jau beveik ketverius metus vienija Vilniaus regiono tėvus ir autistiškus vaikus, suaugusius autistiškus asmenis, šios srities specialistus ir paslaugų teikėjus. Socialinių paslaugų centre teikiame dienos užimtumo, terapinės reabilitacijos, socialinių įgūdžių lavinimo paslaugas. Didžiuojamės savo pasiekimais, sėkmės istorijomis ir bendruomene, padedančia mums augti.
Sužinokite apie mus daugiau internete:
informacija apie Vilniaus lietaus vaikai, asociacija
1204 €
Vid. atlyginimas bruto
12
Darbuotojų skaičius
100-200 tūkst. €
Pajamos 2022 m.

You also might be interested in: