No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE

Telemarketingo pardavimų vadybininkas (-ė) 0.75 etatu

Nuo 900 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Calculate »
Net per month
Vilnius - MB „Tiesioginė rinkodara“

DARBO APRAŠYMAS

  • Bendravimas telefonu su Lietuvos įmonėmis tiek šaltais, tiek šiltais skambučiais, atstovaujant nevyriausybines organizacijas.
  • Įmonių informavimas apie mūsų atstovaujamų nevyriausybinių organizacijų (NVO) vykdomą veiklą, paramos projektų svarbą ir tikslus, siekiant pritraukti vienkartinę paramą vykdomiems projektams įgyvendinti.
  • Darbas vyksta mūsų biure, Vilniaus centre.

Naujai prisijungusiems rengiame mokymo kursą, kurio metu labai išsamiai supažindiname su mūsų darbo specifika, darbo įrankiais ir visa reikalinga informacija, taip užtikrindami sklandų įsivažiavimą į darbus! Mūsų komandos vadovai nuolat padeda lavinti savo įgūdžius, gerinti profesines žinias ir siekti aukščiausių rezultatų.

Mes suteikiame galimybę įgyti arba tobulinti savo kvalifikaciją telerinkodaros, pardavimų, komunikacijos, reklamos ir lėšų pritraukimo srityse, tuo pat metu labai ryškiai prisidedant prie ypatingai svarbių paramos projektų įgyvendinimo!

Mes visada pastebime, įvertiname ir papildomai skatiname tuos, kurie sąžiningai stengiasi ir savo darbą atlieka iki galo gerai! Taip pat suteikiame galimybę ilgainiui kilti pareigose ir užimti vadovaujančias pareigas. Esamę numatę aiškius kriterijus, kuriuos įgyvendinus garantuojamas didesnis atlyginimas ir galimybė užimti aukštesnes pareigas. Parodyk ką sugebi, o mes pasirūpinsime, kad tavo pastangos būtų pastebėtos ir įvertintos!

DARBO PRIVALUMAI

✔️ Nuolatiniai, dosnūs bonusai ir prizai už pasiektus rezultatus.
✔️ Laisvas darbo grafikas su galimybe kiekvieną savaitę pasirinkti ateinančios savaitės darbo dienas ir valandas.
✔️ Darbo vieta pačiame Vilniaus centre (prie lukiškių aikštės).
✔️ Parkavimo vieta.
✔️ Apmokama praktika studentams.

REIKALAVIMAI

  • Gebėjimas dirbti bent 0.75 etatu (vid. 125 val. /mėn.) su galimybe kiekvieną savaitę pasirinkti ateinančios savaitės darbo dienas ir valandas. Taip pat galima dirbti ir pilnu etatu.
  • Puikūs bendravimo įgūdžiai Lietuvių kalba.
  • Noras ir kantrybė, atsakingumas, entuziazmas, punktualumas.

PAPILDOMA NAUDA

Darbo ir laisvalaikio balansas

Lankstus darbo grafikas

Biuras

Nemokami užkandžiai Dušas Virtuvė Trys dienos pietų valgyklos prie pat biuro.

Transportas

Nemokamas automobilio parkingas Parkavimo vieta

Kiti privalumai

Telefonas asmeniniam naudojimui Kompiuteris asmeniniam naudojimui Reguliarūs mokymai Apmokama praktika studentams

Atlyginimas

Nuo 900 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Dirbant 0.75 etatu.

  • Atlyginimas susideda iš valandinio ir komisinio atlygio už pasiektus mėnesio rezultatus.
  • Komisinis auga kartu su pardavimų rezultatais, skatinant siekti aukštesnių rezultatų.
  • Reikalinga individuali veikla.

MB „Tiesioginė rinkodara“

Mes esame tiesioginės rinkodaros (face-to-face rinkodara ir telerinkodara), komunikacijos ir lėšų pritraukimo paslaugų įmonė. Labai džiaugiames, kad esame pirmoji ir vienintelė lietuviško kapitalo, tokio pobūdžio paslaugų įmonė Lietuvoje.

Jau daugiau nei 7 metus bendradarbiaujame su nevyriausybinėmis organizacijomis, kurioms sėkmingai vykdome vienkartinių ir nuolatinių lėšų pritraukimo kampanijas, kurių metu komunikuojame apie atstovaujamų organizacijų veiklas, jas reklamuojame ir labai ryškiai padidiname atstovaujamų organizacijų prekės ženklų žinomumą ir matomumą.

Mūsų komandoje - entuziastingi ir energingi savo srities profesionalai. Naujai prisijungusiems nariams suteikiame puikią galimybę išmokti arba tobulinti savo kvalifikaciją face-to-face rinkodaros, telerinkodaros, pardavimų, komunikacijos, reklamos ir lėšų pritraukimo srityse, tuo pat metu labai stipriai prisidedant prie ypatingai svarbių paramos projektų įgyvendinimo!

www.tiesioginerinkodara.lt

You also might be interested in: