Virtuvės komandos darbo organizavimas užtikrinant tinkamos maitinimo paslaugos teikimą;
Asmeninė patiekalų kokybės kontrolė;
Gamybos užtikrinimas pagal patvirtintą valgiaraštį, laikantis technologinių reikalavimų;
Reikalingų žaliavų planavimas, užsakymas, kontrolė ir likučių valdymas;
Maisto saugos ir higienos taisyklių laikymasis bei nuolatinė kontrolė;
Reikalavimai darbuotojui
Mes tikimės, kad Jūs:
Turite sėkmingą ne mažesnę nei 5 metų darbo patirtį maisto gamybos srityje;
Esate įgyjęs (-usi) virėjo (-os) kvalifikaciją;
Esate savarankiškas (-a), nuovokus (-i) ir orientuotas (-a) į kokybę;
Gebate suburti, valdyti, motyvuoti ir išlaikyti komandą kintant darbo krūviams;
Galite tiesiogiai dalyvauti maisto gaminimo procese teikdamas pagalbą kolegoms kritinio užimtumo metu.
Siūlome:
Darbą viename didžiausių “Bernelių užeiga” tinklo restoranų;
Poziciją, kurioje skatinama atskleisti savo turimas ir įgyti naujas žinias, įgūdžius;
Palaikančius kolegas ir vadovus;
Kas antrą laisvą savaitę;
Nemokamą maitinimą;
Atlyginimas bus aptariamas individualiai darbo pokalbio metu.
Atlyginimas
1400 €/mėn. į rankas
UAB „Berneliai“
Šeimos restoranas "Bernelių užeiga" nuo 1999-ųjų metų lietuviškos virtuvės paveldą puoselėjantis restoranas, išsaugojęs šimtmečius iš kartos į kartą perduodamų patiekalų receptūras.