No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE

Investicinių projektų vadovas (-ė)

3300-4960 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Calculate »
Net per month
Vilnius - UAB „Eika“
UAB „Eika Asset Management” (www.eam.lt) yra investicinių fondų valdymo įmonė, asocijuota su EIKA įmonių grupe (www.eika.lt), viena didžiausių nekilnojamojo turto vystytojų ir valdytojų Lietuvoje valdanti, turinčia daugiau nei 30 metų patirtį rinkoje.

Šiuo metu UAB „Eika Asset Management” valdo keturis nekilnojamojo turto fondus, investuojančius tiek į komercinės, tiek į gyvenamosios paskirties, tiek į atsinaujinančios energetikos projektus Europos Sąjungoje.

Pagrindinė Investicinių projektų vadovo (-ės) užduotis – užtikrinti, kad investicinių projektų įsigijimas būtų įgyvendintas laikantis esamo fondo strategijos ir biudžeto reikalavimų. Šiam darbui prieš tai turėta patirtis fondų valdymo/investicinėje bendrovėje būtų stiprus privalumas.

Darbo pobūdis:

  • Komercinių NT investicijų identifikavimas ir paieška;
  • Analizės (makro ir mikro), verslo planų, vidinių ataskaitų ruošimas ir pristatymas;
  • Projekto valdymas ir fondo atstovavimas;
  • Darbo su projekto partneriais (teisininkais, technine bei mokestininkų komanda, marketingo specialistais ir pan.) organizavimas ir kontrolė;
  • Jau turimų partnerysčių gilinimas Lietuvos bei užsienio rinkose (Baltijos šalys bei CEE);
  • Domėjimasis EAM fondo esamu portfeliu bei investicine veikla.

Tikimės, kad jūs:

  • Turite aukštąjį išsilavinimą ekonomikos, finansų, verslo vadybos, administravimo ar verslo informacijos vadybos srityje;
  • Turite patirties NT, fondų valdymo, finansų ar bankinėje srityje;
  • Suprantate investavimo produktų ir fondų veiklą;
  • Turite patirties dirbant su komerciniais NT bei gilų rinkos supratimą ir naujausias tendencijas;
  • Laisvai ir su malonumu bendraujate bei organizuojate darbą su klientais, partneriais ir kolegomis;
  • Pasižymite atsakingumu, kruopštumu, greita reakcija, iniciatyvumu bei inovatyvumu;
  • Gebate atlikti daug skirtingų užduočių vienu metu ir valdyti didelį informacijos kiekį;
  • Puikiai kalbate ir rašote lietuvių bei anglų kalbomis.

Mes siūlome:

  • Įdomų ir atsakingą darbą įmonėje su NT rinkos profesionalais, kurioje kiekvieno indėlis yra svarbus ir reikšmingas;
  • Hibridinio darbo sąlygas, t.y. tiek galimybę dirbti moderniame biure, tiek nuotoliniu būdu;
  • Profesinio augimo galimybes ir tobulėjimą;
  • Konkurencingą atlyginimą su premijų sistema.

Atlyginimas

3300-4960 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Darbo užmokestis priklausys nuo jūsų darbo patirties ir rezultatų, ir bus plačiau aptariamas ir sutariamas derybų metu. Apie atrankos eigą informuosime tik pokalbiui pasirinktus kandidatus. Konfidencialumą garantuojame.

UAB „Eika“

EIKA grupė – veikianti nuo 1993 m. bei sukaupusi įvairiapusę patirtį nekilnojamo turto projektų plėtojime ir valdyme. Veiklą pradėjusi nuo remonto darbų, statybinių prekių parduotuvės, individualių namų ir pirmųjų kotedžų Lietuvoje statybos iki į dangų besistiebiančių verslo centrų, ištisų gyvenamųjų kvartalų plėtojimo, šiai dienai šalia prigimtinės veiklos – nekilnojamo turto plėtojimo – įmonė kuria technologijas, perorientuoja veiklą tvarumo principais, gamina saulės energiją, teikia apgyvendinimo paslaugas, valdo investicinius fondus ir investuoja užsienyje, yra vienas didesnių šalies labdarių.


Patvirtinu, kad:
Siųsdamas savo gyvenimo aprašymą, sutinku UAB „Eika“ (kodas 121191079) pateikti gyvenimo aprašyme nurodytus asmens duomenis bei, kad šiuos asmens duomenis UAB „Eika“ tvarkytų pasiūlymo darbo ieškantiems asmenims dalyvauti konkurse kvalifikaciją atitinkančiai ir pageidaujamai laisvai darbo vietai užimti tikslu. Patvirtinu, kad visa gyvenimo aprašyme nurodyta informacija yra teisinga. Suprantu, kad pateikęs (-usi) klaidingą informaciją, galiu būti išbrauktas (-a) iš kandidatų darbo vietai užimti sąrašų.
Sutinku, kad UAB „Eika“ susisiektų su mano gyvenimo aprašyme nurodytomis mokymo įstaigomis, darbdaviais bei kitais gyvenimo aprašyme nurodytais asmenimis, gautų informaciją apie mane ir mano mokymosi/darbo rezultatus, šią informaciją tvarkytų aukščiau nurodytu tikslu.
Patvirtinu, kad esu informuotas (-a) apie savo teisę susipažinti su UAB „Eika“ tvarkomais mano asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi; reikalauti ištaisyti, sunaikinti savo asmens duomenis arba sustabdyti savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant įstatymų nuostatų; nesutikti, kad būtų tvarkomi mano asmens duomenys.
See all ads of this company (3)
informacija apie UAB „Eika“
4156 €
Vid. atlyginimas bruto
(2.5 karto didesnis už LT vidurkį)
44
Darbuotojų skaičius
5-10 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 2916 €
25% uždirba 2916-3526 €
25% uždirba 3526-5234 €
25% uždirba nuo 5234 €

You also might be interested in: