No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE

PARDAVIMŲ VADYBININKAS (-Ė)

1000-2500 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB“ Verslo ir neįgaliųjų vystymo grupė”

Mūsų pasiūlymas

Kviečiame ilgalaikei karjerai stabilioje, sėkmingoje įmonėje, dirbančioje visuomenei svarbioje verslo srityje. Suteiksime visas reikalingas darbui sąlygas, būsime lankstūs darbo grafiko atžvilgiu – prisitaikysime, jei norėtumėt dirbti nuotoliu, iš namų. Esame pasiruošę išmokyti visko, ką mokame patys, palaikysime, padėsime ir prisidėsime prie Jūsų kompetencijų augimo. Siūlome sąžiningą atlygį ir solidžius priedus už pardavimų rezultatus.
Norėtume pristatyti pasiūlymą išsamiau, todėl siųskite savo gyvenimo aprašymą jau šiandien.
Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Užduotys ir atsakomybės

Šiuo metu intensyviai plečiame taktilinių sprendimų sritį. Tai taktilinės orientavimosi ir aplinkos pažinimo priemonės: taktiliniai vaikščiojamojo paviršiaus indikatoriai, žemėlapiai, planai, ženklinimas Brailio raštu ir t.t.
Jūsų darbo tikslas – kryptingai plėsti klientų ratą ir profesionaliai atstovauti įmonę.
Po išsamių apmokymų užmegsite kontaktus su potencialiais klientais (jau turime paruošę jų sąrašą), pristatysite įmonės galimybes ir produktus, derėsitės, parduosite ir taip plėsite klientų ratą. Užtikrinsite ilgalaikius santykius su klientais. Turėsite galimybę realizuoti savo gebėjimus pardavimuose ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje – planuojame įmonės plėtrą. Detaliau – susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite panašaus darbo patirties, puikiai bendraujate lietuvių kalba ir galėtumėt bendrauti (žodžiu ir raštu) anglų kalba, turite vairuotojo pažymėjimą. Ko gero, labiausiai norėtume dirbti kartu su Jumis, jei esate empatiškas žmogus, atsakingai ir atkakliai siekiantis sau užsibrėžtų tikslų ir rezultatų, aiškiai suvokiantis, kodėl šis darbas - tinkamas pasirinkimas.
Siųskite savo CV – susipažinkime.

Atlyginimas

1000-2500 €/mėn. į rankas
Stabilią atlyginimo dalį pasiūlysime, atsižvelgdami į Jūsų kompetenciją, priedų už pardavimo rezultatus sistemą aptartume susitikimo metu.

UAB“ Verslo ir neįgaliųjų vystymo grupė”

UAB “Verslo ir neįgaliųjų vystymo grupė” – jau beveik 20 metų sėkmingai veikianti įmonė, teikianti regos, komunikacijos ir sensorikos techninės pagalbos priemones, padedančias pritaikyti lauko ir vidaus aplinką neregiams bei silpnaregiams. Parenkame, pristatome, apmokome, prižiūrime, jei reikia – sutaisome. Puikiai suprantame neįgaliųjų poreikius, nes patys turime negalią.
Neįgaliesiems, neįgaliųjų organizacijoms, fiziniams ir juridiniams asmenims teikiame platų paslaugų spektrą: regos, komunikacijos ir sensorikos techninės pagalbos priemones, specialią programinę įrangą, ergonominius baldus, aplinkos pritaikymo priemones aklųjų ir silpnaregių poreikiams, orientavimosi ir aplinkos pažinimo taktilines priemones, ženklus, etiketes, lipdukus su Brailio rašto rašmenimis ir t.t. Esame žymiausių pasaulio kompanijų atstovai Lietuvoje
Sužinokite apie mus daugiau internete
vnvgrupe.lt/
www.taktiliniai.lt/index.php
Į komandą kviečiame profesionalą šioms pareigoms:

You also might be interested in: