No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE

UAB „Baldai1“ offers job:

Company currently have no active job offers

UAB „Baldai1“

Mes kasdien galvojame ne apie baldus, o apie savo klientus. Suprantame, kad kuriame jaukumą jų namuose, todėl mums svarbiausia – kad klientai būtų laimingi.

Toks požiūris mus jau atvedė į pergales. Šiandien dirbame 15-oje Europos šalių, jų sąrašą plečiame kasmet ir neketiname sustoti.

Kartu žinome, kad klientai bus laimingi tik tada, kai laimingi bus darbuotojai. Todėl dalinamės su jais savo sėkme ir suteikiame galimybių save realizuoti. Visi aukščiausi mūsų įmonių grupės vadovai savo karjerą pradėjo įmonės apatinėse grandyse. Jie neužsidaro kabinetuose ir žino tiek kasdienius procesus, tiek klientų poreikius. Kartu jie kasdien savo pavyzdžiu primena, kad pastangos atsiperka. Energija, užsispyrimas, atsidavimas klientams reiškia tiesioginį šuolį į karjerą – nepaisant nei amžiaus, nei išsilavinimo.

Visuomenei mes padedame remdami tuos, kuriems reikia pagalbos – vaikus, senelius, skurde gyvenančias šeimas. Ir rūpinamės, kad pasaulis taptų geresniu: už kiekvieną patvirtintą užsakymą pasodiname po medį. Tai padarėme jau daugiau nei milijoną kartų.