No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE

UAB „HOMANIT LIETUVA“ offers job:

Company currently have no active job offers

UAB „HOMANIT LIETUVA“

UAB „HOMANIT LIETUVA“ – sparčiai auganti Vokietijos kapitalo įmonė. Pagrindinė įmonės veikla - vidutinio (MDF) ir aukšto (HDF) tankio medienos plaušo plokštės gamyba. Mūsų produkcija skirta baldų ir durų gamintojams Lietuvoje ir už jos ribų.

Tarptautinė HOMANIT kompanija yra HDF komponentų gamybos lyderė pasaulyje. Šiuo metu kompanija veiklą vykdo Saro krašte Vokietijoje, Karlino ir Krosno miestuose Lenkijoje. HOMANIT grupėje dirba apie 1,5 tūkst. darbuotojų. Gamykla Lietuvoje bus ketvirtoji kompanijos gamybos įmonė. Planuojame, kad gamybinę veiklą Lietuvoje pradėsime 2023 m. I pusmečio pabaigoje.

Daugiau informacijos www.homanitlietuva.lt.



UAB „HOMANIT LIETUVA“ tvarkys Jūsų asmens duomenis darbuotojų atrankos tikslu.

Siųsdami savo CV ir/ar motyvacinį laišką Jūs sutinkate, kad Jūsų CV ir/ar motyvacinis laiškas ir juose esantys asmens duomenys būtų saugomi mūsų vidinėje duomenų bazėje 12 mėnesių po atrankos projekto pabaigos tikslu pasiūlyti Jums ateityje dalyvauti kituose mūsų organizuojamuose atrankos projektuose. Bet kokie pateikti asmens duomenys bus laikomi konfidencialiais. Jūs turite teisę: a) susipažinti su savo asmens duomenis, b) reikalauti ištaisyti neteisingus, netikslius savo asmens duomenis, taip pat papildyti neišsamius savo asmens duomenis; c) reikalauti ištrinti (sunaikinti) savo asmens duomenis; d) reikalauti apriboti savo asmens duomenų tvarkymą; e) reikalauti pateikti savo asmens duomenis kitam duomenų valdytojui arba pateikti tiesiogiai Jums; f) bet kada atšaukti sutikimą tvarkyti savo anksčiau pateiktus asmens duomenis; g) pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai. Jeigu nesutinkate su aukščiau pateiktomis asmens duomenų tvarkymo sąlygomis, rekomenduojame savo CV ir/ar motyvacinio laiško nesiųsti. Duomenų valdytojas: UAB „HOMANIT LIETUVA“, kodas: 304994907, buveinės adresas: Šiltnamių g. 29A, Pagiriai, el. pastas