No.1 LITHUANIA'S MOST VISITED JOB SITE

UAB „Inovatyvių procesų sprendimai“ offers job:

Company currently have no active job offers

UAB „Inovatyvių procesų sprendimai“

Inovatyvių procesų sprendimai, UAB – įmonė, kurianti ir siūlanti išmanius blaivumo patikros sprendimus, pasitelkiant daiktų interneto (angl. Internet of Things), debesų kompiuterijos, biometrijos ir išmaniosios inžinerijos „know-how“. Mūsų kuriami produktai skirti užtikrinti valstybės institucijų ir statybos, agrokultūros, saugos ar transporto industrijose veikiančių įmonių darbuotojų saugumą bei verslo našumą.
Worksober.com (dirbkblaivus.lt), išmanioji biometrinė blaivumo patikros sistema, yra mūsų pagrindinė paslauga, veido atpažinimo technologijos pagalba identifikuojanti darbuotoją ir patikrinanti jo blaivumą prieš jam patenkant į darbo vietą ir baigiant darbą. Dirbtinio intelekto sprendimai padeda mūsų klientams ne tik užtikrinti 100% darbuotojų blaivumą, bet ir didinti verslo našumą.
Šiandien mūsų sistemomis Lietuvoje naudojasi daugiau nei 350 įmonių ir testuojama per 85 000 darbuotojų kasdien. Užsienyje mūsų paslauga siūloma įmonėms tokiose šalyse kaip Jungtinė Karalystė, Japonija, Ispanija, Skandinavijos šalys.